-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 3:45 pm #251680
fiery_wrEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl plus 150 free spinow, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za znosne, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://moparsearch.com/2026/08/28/fiery-play-kody-bonusowe-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.