Our Forums

• Author
    fiery_quEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co jest w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://azulayacademy.com.br/2026/08/28/fiery-play-aplikacja-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.