Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 4:07 pm #251755
fiery_ebEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://radiogeneraciononline.wasmer.app/2026/08/28/fair-play-kod-bonusowy-pelny-przewodnik-po-aktywacji-warunkach-i-bezpiecznych-wyplatach]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.