-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 4:08 pm #251756
fiery_ebEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 150 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, czyli znosne, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://brettloveslynda.org/2026/08/28/fieryplay-no-deposit-bonus-code-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.