Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets fiery play

• Author
    fiery_dvEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 2500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl plus 100 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, co jest w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://arabadu.org/firespin-co-warto-wiedziec-o-grze-i-kasynie-fieryplay]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.