Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_bjki
    Participant
    Public

Siedze na dwoch-trzech polskich kasynach od dobrych kilku lat i prawde mowiac jedna z druga jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play wpadlem z polecenia kolegi z pracy z piec miesiecy temu i zostalem dluzej niz planowalem. Lobby robi wrazenie — gdzies ze 3000 pozycji, Pragmatic Play jest wszedzie, Gates of Olympus jak wszedzie na pierwszej stronie, ale znalazlem tez pare tytulow Betsoft i NetEnt, a to juz rzadkosc.

Pakiet powitalny jest w miare typowy: 100% do jakichs 1500 zl i do tego 200 spinow, rozlozone w czasie. Obrot x35 — nie jest to gwalt, ale uwazajcie na max bet, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl drobny bonus bez wplaty dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki zawsze warto zobaczyc na [url=https://dewsworld.com]Fiery Play[/url] bo to sie zmienia co miesiac, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.

Rejestracja trwala moze piec minut, minimalna wplata wynosi 50 zl, co jest norma. Robilem depozyt Mastercardem i przez Skrilla, obsluguja tez Bitcoina i kilka altow. Wyplata przychodzi do e-portfela tego samego dnia, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC przed pierwszym cashoutem troche mnie wkurzyla, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

W dziale live siedze najczesciej — stoly od Evolution robi tam robote, zywi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Lightning Roulette wiadomo, choc przy wiekszym obciazeniu wieczorem jakosc spada. Mobilnie dziala przez przegladarke — aplikacji nie znalazlem, szkoda, ale strona jest lekka.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to support — Fiery Play gada po polsku, ale nad ranem zostaje tylko angielski. Zdarzylo sie czekac dwadziescia minut zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Regulacja Curacao — zadna Malta, za to na razie zero problemow z kasa.

Nie mowie, ze Fiery Play jest to jakas rewolucja — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Gram sobie po pracy po pare stowek i na tym koniec.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.