-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 12:17 pm #250598
fiery_gcEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 100 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x35, co jest znosne, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://artemaceramic.com/fair-play-kod-bonusowy-rejestracja-i-weryfikacja-w-fieryplay]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.