Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_teki
    Participant
    Public

Siedze na paru polskich kasynach od dobrych kilku lat i prawde mowiac jedna z druga wyglada identycznie. Do Fiery Play wpadlem przez jakis watek na innym forum pozna zima i zostalem dluzej niz planowalem. Biblioteka gier robi wrazenie — gdzies ze 2800 automatow, Pragmatic siedzi tam mocno, Gates of Olympus oczywiscie na froncie, ale sa tez pare rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, a to juz rzadkosc.

Pakiet powitalny nie jest rewolucja: stowka do jakichs 1500 zl plus 100 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu x40 — da sie zrobic, ale sprawdzcie limit zakladu, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Widzialem tez jakis kod bez depozytu na kilkadziesiat spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki zawsze warto zobaczyc u zrodla na [url=https://dewsworld.com]sprawdź tutaj[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.

Zakladanie konta zajela mi jakies trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl, co jest norma. Robilem depozyt Mastercardem i raz Skrillem, jest tez krypto, jesli ktos woli. Cashout przychodzi na portfel w kilka godzin, na konto bankowe czekalem dwa dni robocze. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie to byla lekka meczarnia, ale tak maja wszyscy z licencja.

W dziale live siedze najczesciej — Evolution Gaming robi tam robote, krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time jak zawsze, chociaz w godzinach szczytu obraz mi sie raz zacial. Mobilnie strona jest responsywna — appki brak, szkoda, w sumie da sie zyc.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to czat — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale w nocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Zdarzylo sie czekac prawie pol godziny zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Regulacja z Curacao — zadna Malta, za to wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie mowie, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Gram sobie po pracy za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.