Our Forums

• Author
    fiery_krki
    Participant
    Public

Siedze na kilku polskich kasynach od dobrych kilku lat i prawde mowiac wiekszosc z nich wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta wpadlem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Katalog jest spore — cos kolo 2800 automatow, Pragmatic siedzi tam mocno, Book of Dead rzecz jasna na froncie, ale dokopalem sie do pare tytulow Betsoft i NetEnt, a to juz rzadkosc.

Pakiet powitalny jest w miare typowy: stowka do okolo 2500 zl i do tego 150 free spinow, rozlozone w czasie. Warunek obrotu x40 — nie jest to gwalt, ale sprawdzcie limit zakladu, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Widzialem tez jakis no deposit na kilkadziesiat spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje najlepiej sprawdzic u zrodla na [url=https://dewsworld.com]Fiery Play[/url] przed rejestracja, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.

Rejestracja zeszla moze piec minut, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Placilem karta oraz Neteller, jest tez krypto, jesli ktos woli. Kasa schodzi na portfel w jakies 4-6 godzin, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. Weryfikacja przed pierwszym cashoutem zajela dzien, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

W dziale live jest naprawde niezle — Evolution odpowiada za wiekszosc stolow, zywi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Lightning Roulette jak zawsze, tylko ze w piatkowe wieczory stream potrafi przyciac. Z komorki strona jest responsywna — aplikacji nie znalazlem, szkoda, choc mobilna wersja jest ogarnieta.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to support — Fiery Play odpowiada po polsku, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem z 20 minut na odpowiedz, ale sprawe zalatwili. Papiery z Curacao — zadna Malta, jednak wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie mowie, ze Fiery Play jest czyms wyjatkowym — to po prostu miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam wieczorami po pare stowek i tyle.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.