Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
September 1, 2026 at 4:42 pm #258313
fiery_kaki
ParticipantPublicSiedze na dwoch-trzech polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i szczerze mowiac wiekszosc z nich wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta wpadlem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i jakos zostalem. Katalog jest spore — gdzies ze 3000 slotow, Play’n GO siedzi tam mocno, Book of Dead oczywiscie na pierwszej stronie, ale dokopalem sie do kilka rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, co mnie mile zaskoczylo.
Oferta na start nie jest rewolucja: stowka do 2000 zl i do tego 200 spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x30 — do przezycia, ale uwazajcie na max bet, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Widzialem tez jakis kod bez depozytu dla nowych, nie testowalem osobiscie. Aktualne warunki zawsze warto zobaczyc bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fiery play polska[/url] bo to sie zmienia co miesiac, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Rejestracja trwala moze piec minut, min. depozyt to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt Mastercardem oraz Neteller, dostepne jest tez BLIK-a i krypto. Kasa schodzi do e-portfela w jakies 4-6 godzin, przelewem zeszlo mi dwa dni. Weryfikacja na start zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
Na zywo siedze najczesciej — Evolution robi tam robote, prawdziwi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Lightning Roulette to klasyk, tylko ze w piatkowe wieczory stream potrafi przyciac. Mobilnie strona jest responsywna — appki brak, szkoda, w sumie da sie zyc.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to support — u nich w Fiery Play gada po polsku, ale w nocy przechodzi na angielski. Raz czekalem prawie pol godziny na odpowiedz, ale sprawe zalatwili. Papiery jest Curacao — zadna Malta, za to nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie twierdze, ze Fiery Play jest deklasuje konkurencje — w praktyce to porzadnie zrobiona strona. Odpalam wieczorami za drobne i na tym koniec.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.