Our Forums

• Author
    fiery_dvki
    Participant
    Public

Siedze na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play wpadlem z polecenia kolegi z pracy pozna zima i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Lobby jest spore — gdzies ze 3000 slotow, Play’n GO dominuje, Book of Dead rzecz jasna na froncie, ale dokopalem sie do troche rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, co mnie mile zaskoczylo.

Oferta na start nie jest rewolucja: 100% do jakichs 2500 zl i do tego 200 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x30 — do przezycia, ale uwazajcie na max bet, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Krazyl drobny bonus bez wplaty na kilkadziesiat spinow, nie testowalem osobiscie. Regulamin i kody mozecie podejrzec bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fiery play[/url] zanim wplacicie, zeby nie bylo, ze klamie.

Zakladanie konta zeszla moze piec minut, najnizsza wplata wynosi 50 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt karta oraz Neteller, dostepne jest tez Bitcoina i kilka altow. Kasa schodzi na portfel tego samego dnia, na konto bankowe potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC na start to byla lekka meczarnia, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

W dziale live jest naprawde niezle — Evolution Gaming odpowiada za wiekszosc stolow, prawdziwi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time i Monopoly Live to klasyk, tylko ze w piatkowe wieczory obraz mi sie raz zacial. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — dedykowanej apki nie ma, szkoda, choc mobilna wersja jest ogarnieta.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to support — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, jednak po polnocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Kiedys zeszlo mi z 20 minut zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Regulacja z Curacao — nie jest to MGA, za to wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie mowie, ze Fiery Play jest to jakas rewolucja — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Gram sobie weekendami za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.