-
AuthorPosts
-
September 1, 2026 at 4:47 pm #258354
fiery_glki
ParticipantPublicGram na kilku polskich kasynach od lat i nie ukrywam jedna z druga zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta zawitalem przypadkiem jakies pol roku temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Katalog robi wrazenie — w okolicach 2800 pozycji, Pragmatic dominuje, Gates of Olympus jak wszedzie na pierwszej stronie, ale dokopalem sie do pare rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, co mnie mile zaskoczylo.
Oferta na start to standard: do 100% do jakichs 2000 zl i do tego 200 spinow, rozlozone w czasie. Warunek obrotu x40 — da sie zrobic, ale uwazajcie na max bet, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl drobny bonus bez wplaty dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje zawsze warto zobaczyc na [url=https://dewsworld.com]firey play[/url] bo to sie zmienia co miesiac, zeby nie bylo, ze klamie.
Sam proces zapisu zeszla jakies trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt Visa i przez Skrilla, jest tez Bitcoina i kilka altow. Cashout przychodzi do e-portfela w jakies 4-6 godzin, na konto bankowe potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC przed pierwszym cashoutem to byla lekka meczarnia, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
Na zywo siedze najczesciej — Evolution robi tam robote, krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Crazy Time jak zawsze, choc przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Mobilnie strona jest responsywna — appki brak, co mi troche przeszkadza, w sumie da sie zyc.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to support — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale nad ranem zostaje tylko angielski. Kiedys zeszlo mi z 20 minut zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Regulacja z Curacao — zadna Malta, za to wyplacili mi wszystko co wygralem.
Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Gram sobie po pracy po pare stowek i na tym koniec.
September 1, 2026 at 4:47 pm #258361fiery_glki
ParticipantPublicGram na kilku polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i szczerze mowiac wiekszosc z nich wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta trafilem z polecenia kolegi z pracy z piec miesiecy temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Katalog nie jest male — cos kolo 2500 slotow, Pragmatic Play siedzi tam mocno, Book of Dead oczywiscie w polecanych, ale dokopalem sie do kilka starszych NetEntow, czego sie nie spodziewalem.
Pakiet powitalny jest w miare typowy: 100% do 1500 zl oraz 100 darmowych spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x30 — da sie zrobic, ale czytajcie regulamin, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Krazyl jakis no deposit na kilkadziesiat spinow, nie testowalem osobiscie. Biezace promocje mozecie podejrzec bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fiery play pl[/url] bo to sie zmienia co miesiac, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.
Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt karta i raz Skrillem, jest tez Bitcoina i kilka altow. Cashout schodzi do e-portfela w jakies 4-6 godzin, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. Weryfikacja na start troche mnie wkurzyla, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
Na zywo spedzam najwiecej czasu — Evolution Gaming odpowiada za wiekszosc stolow, krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Lightning Roulette jak zawsze, choc w piatkowe wieczory obraz mi sie raz zacial. Na telefonie dziala przez przegladarke — aplikacji nie znalazlem, co mi troche przeszkadza, ale strona jest lekka.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to support — u nich w Fiery Play gada po polsku, jednak po polnocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem prawie pol godziny na odpowiedz, potem poszlo sprawnie. Regulacja Curacao — nie jest to MGA, za to nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie mowie, ze Fiery Play jest czyms wyjatkowym — to po prostu miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam wieczorami za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.