Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_oqki
    Participant
    Public

Gram na paru polskich kasynach od dobrych kilku lat i nie ukrywam jedna z druga jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play zawitalem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i zostalem dluzej niz planowalem. Katalog jest spore — gdzies ze 3000 slotow, Play’n GO jest wszedzie, Gates of Olympus rzecz jasna na froncie, ale sa tez pare starszych NetEntow, co mnie mile zaskoczylo.

Bonus powitalny to standard: do 100% do 1500 zl oraz 100 spinow, rozlozone w czasie. Obrot x30 — do przezycia, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl drobny bonus bez wplaty na 50 spinow, nie testowalem osobiscie. Biezace promocje zawsze warto zobaczyc u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play pl[/url] bo to sie zmienia co miesiac, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Sam proces zapisu zeszla jakies trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Placilem Visa oraz Neteller, jest tez BLIK-a i krypto. Kasa przychodzi na Skrilla w jakies 4-6 godzin, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow na start troche mnie wkurzyla, ale Curacao wymusza takie rzeczy.

W dziale live spedzam najwiecej czasu — stoly od Evolution odpowiada za wiekszosc stolow, krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time i Monopoly Live to klasyk, choc w piatkowe wieczory jakosc spada. Z komorki dziala przez przegladarke — aplikacji nie znalazlem, i to jest moj glowny zgrzyt, w sumie da sie zyc.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to support — u nich w Fiery Play odpowiada po polsku, jednak po polnocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem prawie pol godziny zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Licencja z Curacao — zadna Malta, za to na razie zero problemow z kasa.

Nie mowie, ze Fiery Play jest deklasuje konkurencje — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Odpalam wieczorami na male stawki i nic wiecej mi nie trzeba.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.