Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
September 1, 2026 at 5:38 pm #258573
fiery_hqki
ParticipantPublicBywam na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac te wszystkie budy jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play zawitalem przez jakis watek na innym forum pozna zima i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Lobby robi wrazenie — w okolicach 2500 automatow, Play’n GO dominuje, Book of Dead jak wszedzie na pierwszej stronie, ale dokopalem sie do kilka tytulow Betsoft i NetEnt, czego sie nie spodziewalem.
Bonus powitalny nie jest rewolucja: do 100% do 2000 zl plus 100 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu x40 — da sie zrobic, ale sprawdzcie limit zakladu, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Byl tez jakis kod bez depozytu na kilkadziesiat spinow, nie testowalem osobiscie. Aktualne warunki najlepiej sprawdzic na [url=https://dewsworld.com]fiery play pl[/url] bo to sie zmienia co miesiac, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.
Zakladanie konta zeszla moze piec minut, minimalna wplata to 40 zl, wiec bez dramatu. Placilem karta i raz Skrillem, dostepne jest tez krypto, jesli ktos woli. Wyplata leci do e-portfela tego samego dnia, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC na start zajela dzien, ale to standard w licencjonowanych kasynach.
W dziale live jest naprawde niezle — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Lightning Roulette jak zawsze, chociaz przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Z komorki wszystko chodzi w przegladarce — dedykowanej apki nie ma, i to jest moj glowny zgrzyt, w sumie da sie zyc.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to czat — Fiery Play gada po polsku, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Kiedys zeszlo mi prawie pol godziny na czlowieka, choc problem ogarneli. Papiery Curacao — zadna Malta, ale na razie zero problemow z kasa.
Nie mowie, ze Fiery Play jest deklasuje konkurencje — jest to zwyczajnie miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam weekendami po pare stowek i tyle.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.