-
AuthorPosts
-
September 1, 2026 at 5:39 pm #258584
fiery_hqki
ParticipantPublicBywam na paru polskich kasynach od dobrych kilku lat i prawde mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zawitalem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i jakos zostalem. Biblioteka gier robi wrazenie — w okolicach 2800 slotow, Pragmatic Play dominuje, Sweet Bonanza jak wszedzie na pierwszej stronie, ale dokopalem sie do troche tytulow Betsoft i NetEnt, a to juz rzadkosc.
Bonus powitalny to standard: 100% do jakichs 2500 zl plus 150 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu x40 — do przezycia, ale uwazajcie na max bet, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl drobny bonus bez wplaty na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje najlepiej sprawdzic u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play com[/url] przed rejestracja, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Rejestracja trwala moze piec minut, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt karta i przez Skrilla, jest tez Bitcoina i kilka altow. Wyplata leci na Skrilla w jakies 4-6 godzin, na karte czekalem dwa dni robocze. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale tak maja wszyscy z licencja.
Na zywo siedze najczesciej — Evolution ciagnie prawie wszystko, krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Lightning Roulette jak zawsze, chociaz przy wiekszym obciazeniu wieczorem jakosc spada. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — aplikacji nie znalazlem, szkoda, choc mobilna wersja jest ogarnieta.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to obsluga — u nich w Fiery Play odpowiada po polsku, ale nad ranem zostaje tylko angielski. Raz czekalem z 20 minut na czlowieka, potem poszlo sprawnie. Regulacja jest Curacao — zadna Malta, jednak nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie mowie, ze Fiery Play to jakas rewolucja — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Wpadam weekendami na male stawki i na tym koniec.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.