Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets fiery play

• Author
    fiery_mkEr
    Participant
    Public

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 100 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://staging.naifedu.com/fieryplay-bonus-co-warto-wiedziec]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.