-
AuthorPosts
-
September 1, 2026 at 6:13 pm #258699
fiery_eski
ParticipantPublicGram na dwoch-trzech polskich kasynach od lat i prawde mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zawitalem przypadkiem z piec miesiecy temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Biblioteka gier jest spore — w okolicach 3000 automatow, Play’n GO siedzi tam mocno, Book of Dead oczywiscie w polecanych, ale dokopalem sie do pare starszych NetEntow, czego sie nie spodziewalem.
Bonus powitalny to standard: 100% do okolo 2000 zl oraz 150 spinow, rozlozone w czasie. Warunek obrotu x35 — nie jest to gwalt, ale uwazajcie na max bet, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Byl tez jakis no deposit dla nowych, choc chyba juz wygasl. Aktualne warunki mozecie podejrzec u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fieryplay[/url] bo to sie zmienia co miesiac, zeby nie bylo, ze klamie.
Sam proces zapisu zeszla moze piec minut, minimalna wplata wynosi 50 zl, co jest norma. Wplacalem karta i przez Skrilla, dostepne jest tez krypto, jesli ktos woli. Kasa leci na portfel w jakies 4-6 godzin, na konto bankowe czekalem dwa dni robocze. KYC przed pierwszym cashoutem zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
W dziale live siedze najczesciej — stoly od Evolution odpowiada za wiekszosc stolow, prawdziwi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Crazy Time to klasyk, chociaz przy wiekszym obciazeniu wieczorem jakosc spada. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — aplikacji nie znalazlem, i to jest moj glowny zgrzyt, w sumie da sie zyc.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to support — w Fiery Play odpowiada po polsku, ale w nocy zostaje tylko angielski. Kiedys zeszlo mi prawie pol godziny zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Papiery z Curacao — nie MGA, za to nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie mowie, ze Fiery Play jest czyms wyjatkowym — to po prostu miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam wieczorami za drobne i na tym koniec.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.