Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets fiery play

• Author
    fiery_erki
    Participant
    Public

Siedze na kilku polskich kasynach od lat i prawde mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play trafilem z polecenia kolegi z pracy jakies pol roku temu i jakos zostalem. Katalog robi wrazenie — cos kolo 2500 automatow, Pragmatic Play dominuje, Sweet Bonanza oczywiscie w polecanych, ale sa tez kilka tytulow Betsoft i NetEnt, co mnie mile zaskoczylo.

Bonus powitalny to standard: 100% do jakichs 2000 zl oraz 200 free spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x40 — da sie zrobic, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Widzialem tez drobny bonus bez wplaty dla nowych, nie testowalem osobiscie. Aktualne warunki zawsze warto zobaczyc na [url=https://dewsworld.com]sprawdź tutaj[/url] przed rejestracja, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Sam proces zapisu zajela mi jakies trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Wplacalem Mastercardem i przez Skrilla, dostepne jest tez krypto, jesli ktos woli. Cashout przychodzi na Skrilla w kilka godzin, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC przed pierwszym cashoutem to byla lekka meczarnia, ale tak maja wszyscy z licencja.

Na zywo siedze najczesciej — Evolution Gaming robi tam robote, zywi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time i Monopoly Live to klasyk, tylko ze w piatkowe wieczory stream potrafi przyciac. Mobilnie dziala przez przegladarke — dedykowanej apki nie ma, i to jest moj glowny zgrzyt, ale strona jest lekka.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to czat — Fiery Play ma polskojezyczny czat, jednak po polnocy przechodzi na angielski. Kiedys zeszlo mi dwadziescia minut na czlowieka, ale sprawe zalatwili. Papiery jest Curacao — nie jest to MGA, jednak na razie zero problemow z kasa.

Nie twierdze, ze Fiery Play to jakas rewolucja — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Gram sobie po pracy za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.