-
AuthorPosts
-
September 1, 2026 at 6:35 pm #258747
fiery_erki
ParticipantPublicBywam na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i nie ukrywam te wszystkie budy zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta wpadlem przypadkiem z piec miesiecy temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Biblioteka gier jest spore — cos kolo 2800 automatow, Pragmatic dominuje, Sweet Bonanza oczywiscie na froncie, ale sa tez kilka starszych NetEntow, co mnie mile zaskoczylo.
Oferta na start to standard: stowka do jakichs 2500 zl oraz 100 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x30 — nie jest to gwalt, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Krazyl jakis kod bez depozytu dla nowych, nie testowalem osobiscie. Aktualne warunki najlepiej sprawdzic u zrodla na [url=https://dewsworld.com]sprawdź tutaj[/url] zanim wplacicie, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Rejestracja zeszla moze piec minut, minimalna wplata wynosi 50 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Wplacalem Visa oraz Neteller, jest tez BLIK-a i krypto. Wyplata schodzi do e-portfela tego samego dnia, na konto bankowe potrwalo dluzej, ze dwa dni. Weryfikacja przed pierwszym cashoutem zajela dzien, ale tak maja wszyscy z licencja.
W dziale live jest naprawde niezle — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time jak zawsze, tylko ze w godzinach szczytu stream potrafi przyciac. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — dedykowanej apki nie ma, szkoda, ale strona jest lekka.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to obsluga — Fiery Play odpowiada po polsku, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem dwadziescia minut na odpowiedz, potem poszlo sprawnie. Papiery Curacao — zadna Malta, jednak na razie zero problemow z kasa.
Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — jest to zwyczajnie miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam po pracy za drobne i na tym koniec.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.