-
AuthorPosts
-
September 1, 2026 at 6:49 pm #258780
fiery_uuki
ParticipantPublicBywam na dwoch-trzech polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac jedna z druga zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta trafilem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i zostalem dluzej niz planowalem. Lobby jest spore — cos kolo 2500 automatow, Pragmatic jest wszedzie, Book of Dead rzecz jasna na froncie, ale znalazlem tez pare starszych NetEntow, czego sie nie spodziewalem.
Bonus powitalny nie jest rewolucja: stowka do jakichs 1500 zl oraz 100 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x40 — do przezycia, ale uwazajcie na max bet, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Widzialem tez jakis kod bez depozytu dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki mozecie podejrzec bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fiery play polska[/url] zanim wplacicie, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Rejestracja zeszla doslownie chwile, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl, co jest norma. Placilem karta i przez Skrilla, jest tez BLIK-a i krypto. Kasa przychodzi do e-portfela tego samego dnia, przelewem czekalem dwa dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start zajela dzien, ale tak maja wszyscy z licencja.
Na zywo jest naprawde niezle — Evolution Gaming robi tam robote, krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Lightning Roulette wiadomo, chociaz w piatkowe wieczory jakosc spada. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — dedykowanej apki nie ma, co mi troche przeszkadza, ale strona jest lekka.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale w nocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Zdarzylo sie czekac dwadziescia minut na czlowieka, choc problem ogarneli. Regulacja Curacao — zadna Malta, za to nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie mowie, ze Fiery Play to jakas rewolucja — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Gram sobie wieczorami po pare stowek i nic wiecej mi nie trzeba.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.