-
AuthorPosts
-
September 2, 2026 at 7:53 am #259164
fiery_keki
ParticipantPublicGram na kilku polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac wiekszosc z nich zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta zawitalem przypadkiem pozna zima i zostalem dluzej niz planowalem. Katalog robi wrazenie — w okolicach 2500 automatow, Pragmatic dominuje, Sweet Bonanza rzecz jasna na pierwszej stronie, ale dokopalem sie do pare starszych NetEntow, a to juz rzadkosc.
Oferta na start jest w miare typowy: do 100% do 2500 zl oraz 150 free spinow, rozlozone w czasie. Obrot x30 — nie jest to gwalt, ale czytajcie regulamin, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, choc chyba juz wygasl. Regulamin i kody najlepiej sprawdzic u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play pl[/url] zanim wplacicie, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.
Zakladanie konta trwala moze piec minut, min. depozyt to 40 zl, co jest norma. Placilem Mastercardem i raz Skrillem, jest tez Bitcoina i kilka altow. Kasa schodzi na Skrilla tego samego dnia, na karte potrwalo dluzej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow na start zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
W dziale live jest naprawde niezle — Evolution robi tam robote, prawdziwi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Crazy Time jak zawsze, tylko ze w piatkowe wieczory stream potrafi przyciac. Mobilnie strona jest responsywna — appki brak, szkoda, w sumie da sie zyc.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to support — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, jednak po polnocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Kiedys zeszlo mi prawie pol godziny zanim ktos odpisal, choc problem ogarneli. Papiery jest Curacao — zadna Malta, za to nigdy mi nic nie zablokowali.
Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — to po prostu miejsce bez wiekszych wpadek. Wpadam po pracy za drobne i tyle.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.