Our Forums

• Author
    fiery_lrki
    Participant
    Public

Siedze na dwoch-trzech polskich kasynach od dobrych kilku lat i prawde mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zawitalem przypadkiem pozna zima i jakos zostalem. Katalog robi wrazenie — cos kolo 2800 slotow, Pragmatic Play jest wszedzie, Gates of Olympus jak wszedzie w polecanych, ale dokopalem sie do troche rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, a to juz rzadkosc.

Bonus powitalny nie jest rewolucja: 100% do okolo 2500 zl i do tego 200 free spinow, rozlozone w czasie. Obrot x40 — do przezycia, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Krazyl jakis no deposit na 50 spinow, choc chyba juz wygasl. Biezace promocje mozecie podejrzec bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fieryplay[/url] zanim wplacicie, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Rejestracja zeszla doslownie chwile, najnizsza wplata wynosi 50 zl, co jest norma. Wplacalem Visa oraz Neteller, dostepne jest tez Bitcoina i kilka altow. Wyplata przychodzi do e-portfela w kilka godzin, na karte potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale tak maja wszyscy z licencja.

Na zywo siedze najczesciej — Evolution robi tam robote, krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Lightning Roulette to klasyk, chociaz w piatkowe wieczory jakosc spada. Z komorki wszystko chodzi w przegladarce — dedykowanej apki nie ma, i to jest moj glowny zgrzyt, ale strona jest lekka.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to support — u nich w Fiery Play gada po polsku, ale nad ranem przechodzi na angielski. Raz czekalem prawie pol godziny na odpowiedz, choc problem ogarneli. Regulacja z Curacao — nie jest to MGA, ale nigdy mi nic nie zablokowali.

Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam po pracy po pare stowek i tyle.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.