-
AuthorPosts
-
September 2, 2026 at 4:50 pm #259574
fiery_xrEr
ParticipantPublicOgrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://mintco.codnize.com/fiery-play-kody-przeglad-i-dostepne-opcje]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.