Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 12:51 pm #250685
fiery_lvEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 100 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, czyli w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://betterfly.ch/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-bonusie-i-bezpieczenstwie-w-fiery-play]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.