Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
September 2, 2026 at 6:26 pm #259741
fiery_njEr
ParticipantPublicOgrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x30, co jest znosne, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://revivemyfitness.com/fieryplay-promo-code-jak-uzywac-aplikacji-i-grac-na-smartfonie]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.