Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_njEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 150 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://mykumbayah.com/fiery-play-aplikacja-bonus-powitalny-warunki-i-jak-go-odebrac]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.