-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 12:51 pm #250686
fiery_wwEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 150 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli znosne, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://zooll.net/149046]fiery play[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.