Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets fiery play

• Author
    fiery_ewEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl razem z 150 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://omarfouda.com/fiery-play-kody-przeglad-i-dostepne-opcje]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.