-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 12:51 pm #250699
fiery_ppEr
ParticipantPublicOgrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl plus 200 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://sa-hoause.com/2026/08/28/fiery-play-pl-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.