Our Forums

• Author
    fiery_shEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 200 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://bestdetectiveagencyindelhi.com/kod-bonusowy-fiery-play-kompletny-przewodnik-po-bonusie-i-warunkach]fier play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.