-
AuthorPosts
-
September 2, 2026 at 9:19 pm #261326
fiery_jeEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl plus 150 free spinow, rozbitych na trzy dni. Obrot to x40, czyli w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://refineuk.com/2026/08/28/fiery-play-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.