-
AuthorPosts
-
September 2, 2026 at 9:33 pm #261538
fiery_swEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 100 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://escuelaleparc.com/bonus-fieryplay1-w-polsce-kompletny-przewodnik]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.