Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 1:10 pm #250799
fiery_osEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs pieciu miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 tytulow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://ideamedia.asia/firey-play-przewodnik-po-bonusach-i-promocjach]fier play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.