Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_osEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl razem z 200 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x35, czyli w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://sierraexpogstg.wpenginepowered.com/fiere-play-rejestracja-i-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.