Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
September 3, 2026 at 9:27 pm #263064
fiery_tkEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://neptunefcn.bimaltapader.com/fiery-play-kody-krok-po-kroku-rejestracja-konta]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.