-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 1:12 pm #250827
fiery_tbEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 2500 automatow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 200 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://intire.com.mx/2026/08/28/fieryplay-bonus-przeglad-metod-platnosci-depozytow-i-wyplat-w-polskim-kasynie]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.