-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 1:12 pm #250829
fiery_qlEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 100 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli znosne, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://inextmycitymypride.com/fiery-play-kody-bonusowe-krok-po-kroku-rejestracja-i-aktywacja-kodu-bonusowego]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.