Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_qlEr
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl i do tego 100 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://naomibaum.com/firespin-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-wyplat]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.