-
AuthorPosts
-
September 4, 2026 at 7:00 am #263952
fiery_hpEr
ParticipantPublicOgrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 150 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://bereczklima.hu/2026/08/28/fieryplay-kody-metody-platnosci-szybkie-depozyty-i-wyplaty]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.