-
AuthorPosts
-
September 4, 2026 at 7:01 am #263954
fiery_hpEr
ParticipantPublicOgrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://abosyamstore.movingfurniture-egypt.com/2026/08/28/fiery-play-kody-bez-depozytu-kroki-i-metody]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.