Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_eaEr
    Participant
    Public

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl razem z 150 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://asecondl.com/2026/08/28/fieryplay-bonus-bez-depozytu-co-warto-wiedziec]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.

fiery_eaEr
    Participant
    Public

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 150 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://newcastleflatbedtowtruck.com.au/fiery-play-bonus-bez-depozytu-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.