-
AuthorPosts
-
September 4, 2026 at 8:23 am #264117
fiery_anEr
ParticipantPublicOgrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://diadjuegoscusco.com/fiery-play-promo-code-aplikacja-mobilna-rejestracja-i-bonusy-w-praktycznym-przewodniku]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.