Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
September 8, 2026 at 1:21 pm #269429
fiery_tmEr
ParticipantPublicZbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.
Bonus na start wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://camlive.ovh/read-blog/37256]wiecej informacji[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.