Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_tmEr
    Participant
    Public

Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://www.harderfaster.net/?section=forums&action=showthread&threadid=361987]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.

Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.