Our Forums

• Author
    fiery_zxEr
    Participant
    Public

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl razem z 200 free spinow, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest znosne, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://zynlo.lk/fiery-play-kody-bonusowe-przewodnik-po-kodach-rejestracji-i-wyplatach]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.