-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 1:52 pm #251039
fiery_xnEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 200 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://yks-marketing.com/fiery-play-promo-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polsce]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.