Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_efEr
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://cryptoplaypicksa42ca.foroactivo.com/#f13]fieryplay no deposit bonus code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.