Our Forums

• Author
    fiery_jjEr
    Participant
    Public

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 200 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x40, czyli w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://cloudpilates.co/2026/08/28/fieryplay-bonus-weryfikacja-konta-w-polskim-kasynie]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.