Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets fiery play

• Author
    fiery_euEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Oferta powitalna jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://cryptoplaypicks894151.xobor.de/t20f1736275306-FieryPlay-Poland-Gry-online-w-roku-praktyczny-poradnik.html#msg6387070]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.