-
AuthorPosts
-
September 8, 2026 at 4:06 pm #271362
fiery_euEr
ParticipantPublicGram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://cphah2276.ahlamontada.com/#f15]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.