Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_euEr
    Participant
    Public

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://cphah2276.ahlamontada.com/#f15]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.